zondag 23 maart 2014

One Republic concert!

Laats waren Caitlin en ik naar een concert van One Republic geweest. Het was echt ontzettend gaaf!
Nu nog steeds zou ik die avond zo graag weer nog een keer willen meemaken. Maar helaas kan je niet meer terug in de tijd, gelukkig kan je wel nog de foto´s van die avond bekijken en het zo toch weer een beetje herbeleven.
Het leek me daarom leuk om van die avond een fotoverslagje te maken.
Klik op verder lezen voor de foto´s!



DSC04824.JPG wordt weergegeven
Enthousiast voor het concert! We waren helaas die dag erg laat uit op school pas om half vijf en dus gingen we meteen uit school door naar het concert en aten we wat onderweg. 
DSC04846.JPG wordt weergegeven
Het voorprogramma! Ik vond het voorprogramma niet heel bijzonder het was een brit die James heette en dat was dan ook het leukste van zijn show. Haha nee hij kon heel goed zingen, maar het was gewoon niet zo bijzonder hij stond alleen op het podium met zijn gitaartje en dat was de eerste paar nummers leuk, maar na een tijdje begon het beetje te vervelen omdat alle nummers ook een beetje op elkaar leken en er verder ook niks spectaculairs gebeurde. Maar goed voor het voorprogramma kwamen we natuurlijk ook niet.


Na het voorprogramma was er een korte pauze waar op de gordijnen voor het podium de album cover van One Republic stond geprojecteerd. Het zag er erg leuk uit en we konden niet wachten tot het eindelijk begon!

En toen was het begonnen! Het was zo gaaf! Achter de band waren er schermen waar allemaal mooie dingen op te zien waren die ook goed bij de muziek paste of waar ze zelf in het groot op te zien waren.


De mooie lichtshows die er tijdens het optreden waren.


Ook waren ze echt heel goed. Alle liedjes die ze zongen kende ik, dat komt er van als je de hele tijd het album stuk hebt gedraaid. Het was heel leuk om met alle liedjes heerlijk mee te blèren en ik heb zeker genoten!

Gaan jullie vaak naar een concert?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter wil laten. Daar zijn we erg blij mee!